Praktijk Sol

Wie zijn wij

Sara Coelho

Mijn naam is Sara Coelho, van Portugeese afkomst, die samen met mijn man  in België onze thuis hebben gevonden.

Ik ben een eerstelijns psycholoog – voor meer informatie rond ELP kijk op de website https://www.psyzuid.be/ – deze gesprekken gaan door op een andere plaats (Huisarts Wachtpost ziekenhuis Waregem; Het Welzijnshuis Waregem; Het Rusthuis Karmel Waregem) op afspraak!

​​Opleidingen

 • Master in de klinisch psychologie bij ISPA – Lissabon (Portugal) – diploma herkent in België
 • Psychotherapeutische behandeling van burn-out (Antwerpen) aan The Human Link (2016)
 • Acceptance & Commitment Therapy (ACT) aan de ACT Academie met Sara Bosman (2017)
 • 8-weken mindfulness training bij Evelien Lobbestael (opgeleid door Instituut voor Aandacht & Mindfulness) (2018)
 • Vijfdaagse verdiepende vorming suïcidepreventie voor therapeuten – CGG Gent en 1813 (2018)
 • Verlies en rouwverwerking (Antwerpen) aan Educatieve Academie (2019)
 • Postgraduaat Integratieve Therapie aan de Educatieve Academie (2018-2022)

Psychologencommissie nr: 842115403 – Visum klinisch psycholoog nr: 265345

Cathérine Lannoo

Ik geloof heel sterk in de verbinding tussen lichaam en geest “.

Ik werk vanuit een integratief denkkader. Integratieve psychotherapie is een therapievorm die inzichten en technieken uit verschillende therapeutische stromingen combineert. We vertrekken vanuit bewustwording en innerlijke kracht. Ik geloof sterk in het groei-vermogen van ieder persoon. We gaan dan ook actief op zoek naar hoe jij als persoon nog meer of terug in je kracht kan staan. Afgestemd op jouw verhaal. We bekijken samen uw bezorgdheden en hulpvraag vanuit een brede context met een wetenschappelijk gefundeerde integratie zodat we kunnen samen werken naar het meest optimale functioneren.

Opleidingen

 • Bachelor in de Gezinswetenschappen
 • Vierjarige opleiding Integratieve psychotherapie
 • Certificaat begeleiding en aanpak van burn-out
 • Acceptance & Commitment Therapy (ACT)
 • 8 weken mindfulness training
 • Werken met de DUPLO-methodiek (contextueel denken)

Erkenning(en)

 • BNVIP (Belgisch Nederlandse vereniging voor integratieve psychologie)
 • ABP-BVP (Belgische Vereniging voor Psychotherapie)
 • ECP (European Certificate of Psychotherapy)

Nadia Kasmi

Mijn naam is Nadia Kasmi en mama van 3 stralende pubers. In 2003 studeerde ik af als vroedvrouw maar 15 jaar later kriebelde het om terug in de boeken te duiken. In 2022 studeerde ik af als ‘Psychologisch consulent’. Een keuze waar ik nooit spijt van zou hebben. Het heeft mijn denken, mijn zijn en mijn kijk op het leven veranderd.  Mijn vooropleiding als vroedvrouw maar ook mijn werkervaring als verpleegkundige bij ouderen in een woonzorgcentrum aanzie ik als grote troeven die mij kunnen helpen om cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Mijn filosofie in dit leven is dat tegenslagen, pijn en verdriet onlosmakelijk verbonden zijn met het leven.  De draagkracht en de draaglast verschillen van persoon tot persoon en dit heeft te maken met diverse factoren.  Door het leven te aanvaarden met zijn goede en minder goede ervaringen zal men sneller en duurzamer de balans kunnen herstellen.

 • Zijn er momenten in uw leven waarop u niet weet welke weg in te slaan?
 • Heeft u het gevoel vast te zitten in een rollercoaster van emoties, angsten, verdriet?
 • Heeft u nood aan een professionele hulpverlener die u begeleidt tijdens een moeilijke periode? Of gewoon nood aan een goed gesprek?

Dan ontvang ik u met open armen en zoeken we samen hoe de balans terug in evenwicht kan gebracht worden.

Opleidingen

 • Bachelor Toegepaste psychologie (VIVES, 2022)
 • Depressie – en Rouwcounseling (CIVAS, 2020)
 • Ouderencoach (CIVAS, 2023) i.o.